Υπηρεσίες της

Οικογενειακής Συμβουλευτικής

Η σύγχρονη οικογένεια αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές αντιξοότητες, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να δυσκολεύεται να ανταπεξέλθει στον ρόλο της. Η Feel the Family, σεβόμενη την Αξία και τον θεσμό της οικογένειας, δημιούργησε την υπηρεσία της Οικογενειακής Συμβουλευτικής.

ΟΡΙΣΜΟΣ

Η Οικογενειακή Συμβουλευτική , βοηθά τα άτομα με δυσκολίες στις σχέσεις τους να διαχειριστούν καλύτερα τα προσωπικά ή διαπροσωπικά ζητήματα που αφορούν τα παιδιά και την οικογένεια κατά τη διάρκεια του γάμου, του χωρισμού και του διαζυγίου.

Αποτελεί μια διαδικασία συζήτησης μέσα από την οποία ο σύμβουλός μας επιδιώκει να βοηθήσει την οικογένεια ώστε να επιλύσει σημαντικά για εκείνην ζητήματα.

ΟΦΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ

Η οικογενειακή συμβουλευτική μπορεί να καθοδηγήσει και να υποστηρίξει τα ζευγάρια στο πώς να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής. Ο οικογενειακός μας σύμβουλος μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε τις οικογενειακές σχέσεις ακόμη και μετά τον χωρισμό. Εκείνη τη στιγμή οι γονείς πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους σε αυτό που είναι καλύτερο για τα παιδιά τους. Τα παιδιά θα έχουν συναισθήματα τα οποία μπορεί να μην είναι σε θέση να καταλάβουν ή να αντιμετωπίσουν.

ΠΩΣ ΒΟΗΘΑΜΕ

Τα προβλήματα σχέσεων μπορούν να προκύψουν σε διαφορά στάδια της ζωής μας. Η διατήρηση των σχέσεων σε σωστή πορεία δεν είναι πάντοτε εύκολη υπόθεση. Το να έχετε μια δύσκολη στιγμή δεν σημαίνει ότι η σχέση σας έχει πρόβλημα, αλλά μπορεί να αποτελεί ένδειξη ότι θα σας έκανε καλό λίγη βοήθεια.

Στην Feel the Family μπορούμε να βοηθήσουμε ενήλικες, νέους , ζευγάρια και τα παιδιά τους. Μπορείτε να ‘ρθείτε  για οικογενειακή συμβουλευτική ως μεμονωμένο άτομο, ως ζευγάρι ή ως οικογένεια.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Επικοινωνία Ζεύγους – προβλήματα στη σχέση σας με το σύντροφό σας ή ένα άλλο άτομο στην οικογένεια
  • Διαχείριση Σχέσεων μεταξύ των μελών της οικογένειας
  • Υποστήριξη Μονογονεϊκών Οικογενειών
  • Διαζύγιο – Απώλεια Συγγενικού Προσώπου
  • Νέες Ρυθμίσεις Διαβίωσης
  • Καθημερινά Ζητήματα Φροντίδας των Παιδιών
  • Διαχείριση Βίαιης Συμπεριφοράς

Μπορείτε να δείτε τον οικογενειακό μας σύμβουλο σχετικά με ζητήματα που επηρεάζουν τα παιδιά σας άσχετα με το αν έχετε ποτέ παντρευτεί ή ζήσει μαζί. Εάν είστε χωρισμένοι, μπορείτε να δείτε έναν οικογενειακό σύμβουλο άσχετα με το αν έχετε ξεκινήσει ή όχι δικαστικές διαδικασίες.

Με την Συμβουλευτική Feel the Family, μπορείτε πλεόν  να  επικοινωνείτε αρμονικά  με τον/την σύζυγο ή σύντροφό σας ή να φτάσετε σε μια συμφωνία σχετικά με τις γονεικές σας ευθύνες.

" Η Οικογένεια είναι σαν την μουσική. Κάποιες νότες είναι ψηλές, κάποιες χαμηλές,
αλλά πάντα υπάρχει η μελωδία της Ευτυχίας. "